Will Brand lanserar WillShop!

February 23, 2021

WillShop är din egna webshop med “all inclusive” som hjälper föreningar, förbund och influencers komma ännu närmare sina medlemmar, fans och följare.

Will Brand lanserar WillShop!

WillShop är din egna webshop med “all inclusive”. Vi erbjuder en helhetslösning som hjälper föreningar, förbund och influencers komma ännu närmare sina, fans, medlemmar och följare. Webshopar finns det redan gott om på nätet idag. Att starta upp en webshop är ganska enkelt. Men det krävs mycket kunskap, energi, tid och erfarenhet för att drifta webshopen.

WillShop.se hjälper till med design, produktion,drift, order, transaktioner, paketering, lager, utskick och logistik. Vi tar med andra ord hand om allt det där jobbiga och tråkiga, men nödvändiga. Influencern och föreningen gör det Ni är bäst på – att via era egna kanaler kommunicera shopen och produkterna till era följare eller medlemmar. På detta sätt får Ni ytterligare en intäktsström utan att det tar tid från er verksamhet och karriär!

Tillsammans skräddarsyr vi custom made produkter med hjälp utav Europas bästa leverantörer och kompetenser i nätverket från Will Brand. Din unika design placeras på en unik produkt som utgår från att passa din målgrupp perfekt.  Du hittar mer information och kontaktuppgifter på www.willshop.se.

Exempel på produkter i Hammarbys Handbolls Willshop!

EXEMPEL PÅ PRODUKTER I HAMMARBYS HANDBOLLS WEBSHOP VID LANSERING SOMMAREN 2020

De första samarbetspartnerna

För Er som läst denna blogg tidigare  så är det såklart ingen större överraskning att våra första samarbetspartners är våra sponsorsamarbeten Fredagsfys Sverige  och Hammarby Handboll. Världens största bridgeklubb – Bridgeklubben S:t Erik – lanserar även de sin shop inom kort. Vill Du som influenser eller förening bli vår nästa samarbetspartner? Boka ett möte med oss via telefon, hangout eller ett fysiskt möte på vårt kontor nära Globen i Stockholm!

No items found.

Lär dig mer

Vad säger våra partners?

Vi hoppas att du kontaktar oss så vi kan få ytterligare fint beröm att lägga in här under. Vi älskar att hjälpa till att skapa en lyckad produktion.

Vi fick en bra lösning på en svår utmaning med våra specialdesignade påsar för hundmat.

Jakob Wästberg

Hugo & Celine

Imponerande snabbt svar på vår förfrågan om brandade jackor till vintern.

Hans Lindström

Qlikview

Strålande hjälp när vi producerade våra hoodies och mössor. Vi fick även hjälp med en egen webshop åt våra härliga Fredagsfysanhängare.

Emelie Johansson

Fredagsfys

Vi ringde Will när vi behövde trådlösa hörlurar och pikétröjor till våra anställda. Rekommenderas!

David Backlund

MatchedIn

En personlig inställning till kundrelationen, alltid snabb respons och vilja att hjälpa i både stort och smått. Allt ifrån en enkel logga på en t-shirt till helhetsleveranser inklusive produktion av specialdesignade förpackningar, sourcing av brandade produkter, paketering och utskick direkt till kund.

Martyna Studniarska

Sköna

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster eller skicka in en offert? Klicka här

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.