Vi har träffat Will för en intervju

February 23, 2021

Jag Will Brand, är din bästa produktionspartner. Jag hjälper er med profilprodukter, trycksaker, giveaways, kläder med tryck, presenter, förpackningar med mera.

Vi har träffat Will för en intervju

Tänk dig en vän som kan i princip allt om reklam, profilprodukter och trycksaker. En vän som gärna hjälper dig att hitta lösningar och verkligen spar tid åt dig. Precis så är Will Brand. Han är en riktig ”doer”.

Will, vad är det du gör egentligen?

Jag, Will Brand, är den du kan ringa oavsett vad du behöver. Ett nummer, en kontakt, som hjälper dig med snabba svar inom marknadsproduktion. Will Brand har suveräna fraktavtal både inrikes och utrikes, vi hjälper till med utskick och packning, vi sourcar båda enkla eller utmanande lösningar inom trycksaker, profilprodukter, giveaways, reklamtryck, profilreklam, presenter, reklamgåva, kontorsmaterial, reklampennor, förpackningar. You name it.
Vad vill du ha hjälp med? Först lyssnar jag på ert behov och sedan hittar jag en lösning genom mitt upparbetade nätverk av hundratals leverantörer. Genom vår erfarenhet får du snabba förslag på det ni behöver. Oavsett om det är högsta kvalité eller budget, snabbt eller mycket.

Är det inte bara att googla efter till exempel profilprodukter och hitta en leverantör själv?

Visst kan du göra det! Men de allra flesta som gör så upplever minst ett av följande scenarios:

  • Det tar tid. Värdefull arbetstid.
  • Det är ibland svårt att lita på en ny leverantör som kan leverera det som behövs och i tid.
  • Det finns så många leverantörer att det nästan är omöjligt att veta vilken som är bäst eller som håller vad de lovar.
  • Ibland behövs olika produkter från flera olika leverantörer. Kanske även från utlandet. Det kan vara väldigt tidskrävande att hålla koll på alla produktioner samtidigt så att alla upprätthåller kvaliteten och deadlines och logistik.

Dessutom tar det tid att ta kontakt med olika leverantörer och begära in offerter för att ställa leverantörerna mot varandra. Med Will Brand AB behöver du bara en enda kontakt.
Eller tänk så här: Du kan se mig som en vän som bryr sig och som du kan ringa när som helst för att få hjälp med allt inom reklam, trycksaker och event.

Kan du nämna tre anledningar att använda Will Brand nästa gång vi behöver profilreklam eller visitkort till exempel?

Först och främst spar du tid och energi. Will Brand kan sköta allt från idé till leverans.
För det andra får du personlig kontakt och hög kvalitet – vi kvalitetssäkrar varje produkt och arbetar bara med leverantörer som genomgående håller högsta standard.
Sist men inte minst har du Will Brands attityd: Jag löser utmaningar. ”Det går inte” finns inte på Will Brands karta. Min uppgift är att alltid hitta bästa lösningen. Jag kommer alltid att ”go the extra mile”, om du förstår vad jag menar?
Får jag fortsätta?…

Vänta, det låter grymt, men allt detta måste väl vara dyrt?

Nej, faktiskt inte. Eftersom jag, Will Brand, har upparbetade kontakter med hundratals leverantörer kan vi förhandla oss till extra bra priser på nästan alla typer av trycksaker, reklammaterial, profilprodukter och annat.
Det kanske låter konstigt men jag tar varken ut någon fast avgift eller timkostnad! Så länge du inte beställer något kostar det ingenting.
Du betalar aldrig för den tid jag lägger ner. Idén är att bygga en långsiktig relation och växa tillsammans med dig och ditt företag. Alla kostnader ingår i den offert du får av mig.
Vet du vad? Det står till och med på fakturan hur många timmar du sparat på att använda mina tjänster!

Vi träffar Pierre Gasslander på Will Brands kontor för en intervju
Finns det inte några gränser för vad du Will kan göra för mig som kund?

Nej, det tycker jag inte. Min styrka ligger i mitt kontaktnät. När du anlitar Will Brand får du tillgång till ett nätverk med grafiska designers, konstnärer, 3D-designers, materialspecialister, leverantörer och fraktbolag.
Känn inga begränsningar utan låt kreativiteten flöda. Vi kan gärna brainstorma tillsammans om du vill!

Men vem är egentligen Will Brand?

Bakom Will står ett gäng entusiastiska experter inom reklam, profilprodukter och event. Will Brand har ett växande team med över 50 år av samlad erfarenhet inom produktion och kontakt med leverantörer. Pierre Gasslander är en av grundarna.

Pierre Gasslander är en av grundarna av Will Brand
Pierre
Så hur gör jag för att komma igång?

Hittar du inte det du söker i vår webshopkontakta mig via mail till pierre.gasslander@willbrand.se eller ring 08-58004400 så kan vi pratas vid! Jag kommer gärna över till ditt kontor så kan vi släppa kreativiteten lös tillsammans!

No items found.

Lär dig mer

Vad säger våra partners?

Vi hoppas att du kontaktar oss så vi kan få ytterligare fint beröm att lägga in här under. Vi älskar att hjälpa till att skapa en lyckad produktion.

Imponerande snabbt svar på vår förfrågan om brandade jackor till vintern.

Hans Lindström

Qlikview

En personlig inställning till kundrelationen, alltid snabb respons och vilja att hjälpa i både stort och smått. Allt ifrån en enkel logga på en t-shirt till helhetsleveranser inklusive produktion av specialdesignade förpackningar, sourcing av brandade produkter, paketering och utskick direkt till kund.

Martyna Studniarska

Sköna

Vi ringde Will när vi behövde trådlösa hörlurar och pikétröjor till våra anställda. Rekommenderas!

David Backlund

MatchedIn

Strålande hjälp när vi producerade våra hoodies och mössor. Vi fick även hjälp med en egen webshop åt våra härliga Fredagsfysanhängare.

Emelie Johansson

Fredagsfys

Vi fick en bra lösning på en svår utmaning med våra specialdesignade påsar för hundmat.

Jakob Wästberg

Hugo & Celine

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster eller skicka in en offert? Klicka här

Doer
Pierre Gasslander
Doer
Jimmy Björkander
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.