Fotbollströja IRL från EA Sports FIFA22

January 20, 2022

Vi hjälpte vår samarbetspartner 154 till en häftig exklusiv lansering av ett eget matchställ i EA Sports FIFA22. Utskicket fick en stor spridning med wow-känsla

Fotbollströja IRL från EA Sports FIFA22
Fotbollskläder egen design

Oavsett sport kan Will hjälpa ta fram egendesignade matchställ till din förening. Vi trycker på Adidas, Nike, Puma, Umbro eller skapar direkt från fabrik.

Fifa22 Ultimate Team
154-gänget med sina FUT22-tröjor

Youtubeprofilerna från 154 har fått ett eget matchställ i EA Sports FIFA22 Ultimate Team (FUT). Ett fotbollskit som släpptes Fredagen den 14 Januari och Will Brand producerade tröjan IRL och hjälpte till med ett utskick över flera kontinenter där spridningen gav eko över hela världen.

Fotbollstjärnor, Influencers och kända profiler fick ett exklusivt paket levererat samma dag innehållande 154-tröjan med unikt ryggtryck.

Mattias Svanberg med sin 154-tröja

Will Brand producerade tröjorna på endast 2 veckors tid, och paketerade dessa snyggt med silkespapper och en custom made box. Vi skickade sedan ut tröjorna från vårt kontor i Johanneshov med vårt upparbetade fraktavtal med DHL Express, med 1 dags leverans till alla kontinenter.

No items found.

Lär dig mer

Vad säger våra partners?

Vi hoppas att du kontaktar oss så vi kan få ytterligare fint beröm att lägga in här under. Vi älskar att hjälpa till att skapa en lyckad produktion.

Imponerande snabbt svar på vår förfrågan om brandade jackor till vintern.

Hans Lindström

Qlikview

En personlig inställning till kundrelationen, alltid snabb respons och vilja att hjälpa i både stort och smått. Allt ifrån en enkel logga på en t-shirt till helhetsleveranser inklusive produktion av specialdesignade förpackningar, sourcing av brandade produkter, paketering och utskick direkt till kund.

Martyna Studniarska

Sköna

Vi ringde Will när vi behövde trådlösa hörlurar och pikétröjor till våra anställda. Rekommenderas!

David Backlund

MatchedIn

Strålande hjälp när vi producerade våra hoodies och mössor. Vi fick även hjälp med en egen webshop åt våra härliga Fredagsfysanhängare.

Emelie Johansson

Fredagsfys

Vi fick en bra lösning på en svår utmaning med våra specialdesignade påsar för hundmat.

Jakob Wästberg

Hugo & Celine

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster eller skicka in en offert? Klicka här

Doer
Pierre Gasslander
Doer
Jimmy Björkander
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.