Vill du jobba hos oss?

Will Brand söker ny "Doer"

Kategori: Sälj/Produktion

Är du vår nästa Will?

På Will Brand är alla anställda en Will. Vi älskar att hjälpa andra och drivs av att göra det lilla extra för att göra andra glada.

Vi är en produktionspartner till all sorts fysisk marknadsproduktion med direktkontakt till egna fabriker utan mellanhänder. Vår styrka är vårt nätverk och vår förmåga att förverkliga idéer till en slutprodukt med olika smarta och effektiva lösningar.

Vi är inte som andra. Hos oss säljer du inte bara en profilprodukt med en logotyp på utan med våra kreativa ådror skapar vi världens roligaste jobb tillsammans med våra kunder i alla möjliga olika projekt.

Du som söker får gärna vara ny i branschen, ung och hungrig. Det gör inget att du är helt junior och inte jobbat med liknande tidigare om du är rätt person. Vi tror att du som söker till oss är kreativ och lösningsorienterad i kombination med snabbtänkt och en Ja-sägare. Aka streetsmart och positiv. Driven som en Doer. Will Brands slogan är "Your Doer" och våra titlar i signaturen är "I Will".

Givetvis har du en fördel om du har tidigare erfarenheter av tryck, sälj, logistik, e-handel eller produktion.

Förutom willbrand.se så driver vi även WillShop.se där vi hjälper Influencers och föreningar att kapitalisera på sina följare, medlemmar och fans. Vi har riktigt stora namn på väg att öppna nya shopar så du kommer att landa i en riktigt rolig miljö där ingen dag är den andra lik.

Vi sitter i fräscha nya lokaler nära Avicii Arena. 

Fast Lön + Provision 

Skicka din ansökan till doer@willbrand.se

Vill du veta mer? Ring Pierre på tel. (noll-sju-noll)8990322

No items found.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster eller skicka in en offert? Klicka här

Doer
Pierre Gasslander
Doer
Jimmy Björkander
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.