Vi designar, producerar och levererar

Julgåvor till anställda

År 2021 har den skattefria beloppet för gåvor till höjts till 2500 kr inkl moms. Vi hjälper er med julgåvor, allt från padel till vinset. Med eller utan tryck.

Skicka in en förfrågan

Will Brand hjälper er med julgåvor genom färdiga paket. Företagsgåvor, eller Coronagåvan som den ibland också kallas, en skattefri gåva till anställda, har höjts från 1000 kr till 2000 kr inkl moms för inkomstår 2021 vilket betyder att arbetsgivare kan ge en gåva till sina anställda utan skattekonsekvenser.

Dessutom går den skattefria gåvan att kombinera med en julgåva för ytterligare 500 kr inkl moms så det totalta värdet blir 2500 kr inkl moms. Det betyder rent konkret att ingen förmånsbeskattning sker som vi vanliga fall gör på gåvor där personal kan få betala upp till 50% i skatt av gåvans värde. Det blir heller inga sociala avgifter för arbetsgivaren att betala.Will Brand kan även skräddarsy en produktion som passar era behov med custom made produkter.

Förra året skickade vi över 1000 paket hem till anställda hos olika företag och vi kan även hjälpa er att slå in paketen. Will Brand kommer bli er bästa vän i er nästa produktion.

Våra julpaket

Här är våra färdiga förslag på paket. Beställ från 1 st. Vi hjälper er givetvis att komponera ett annat paket oavsett budget.

Julgåva Padel

Unikt padelpaket bestående av handduk, flaska, bollar och ett padelrack från BadBoy! Passa på att nyttja Coronagåvan år 2021 med denna perfekta julklapp!

Läs mer

Julgåva Outdoor

Unik julklapp för den äventyrlige. Noggrant utvalda produkter från de bästa leverantörerna på marknaden har att erbjuda. Givetvis leverans före jul.

Läs mer

Hittar du inte din produkt? Inga problem! Vi anpassar oss efter ditt önskemål.
Skicka en förfrågan så hör vi av oss inom 60 min.

Skicka in en förfrågan för julgåvor

Vi svarar så snabbt vi kan.

Doer
Pierre Gasslander
Doer
Jimmy Björkander
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.